Zwevende ster.
Laat je gaan men lief,laat je drijven
Geef me de kans om daardoor bij jou te blijven
Laat los dat stramme,rigide leven
Voel men lijf en leden zachtjes beven
Mijn wanen,mijn leven dat wil ik je geven
De stem uit het verleden laat jij me herbeleven
Vergeet niet men lief,na al die lange jaren
Heeft men hart de bittere tranen blijven bewaren
Hoe meer ik betracht,hoe dieper de snaren
Beroeren mijn pijn,hoe wanhopiger mijn gebaren
Mijn lichaam gaat schrijnen als jij het streelt
’t is het vuur van de duivel dat mijn ziel en lijf verdeeld
Marth Haesendonckx