wanneer kom je naar me toe
wanneer vraag je me verkering
wanneer kom je
wanneer komt de liefde van jou voor mij
wanneer kunnen we geheimen delen
wanneer gebeurd het
wanneer vertel je me hoe lang je op me bent
wanneer kan ik dat aan jou vertellen
wanneer vertellen we dit elkaar
wanneer ben jij de onzekerheid tussen ons zat
wanneer ben ik de onzekerheid tussen ons zat
wanneer is dat
wanneer komt onze liefde voor elkaar uit
wanneer gebeurd er wat tussen ons
wanneer, dat is de vraag