Als ik naar die foto's kijk,
dan denk ik terug met spijt:
dat was toch een fijne tijd.
Allemaal bij mekaar.
De één zach de ander graag.
Maar het kan ook anders gaan.
En ik kijk haar gewoontjes aan.
Neen, je bent haar niet...
nee hoor, je bent haar zeker niet van
die foto's, je bent niet meer die ene vrouw,
waar ik ooit tegen zei:
"mama, ik hou van jou!"