Niks komt zomaar uit het niets
Zelfs niks is meestal iets
Niks kan zomaar ergens zijn
Even niks is soms wel fijn
Niks verdwijnt niet zomaar
Niks is ook een gevoel, een woord
Zelfs als je niks vraagt
Krijg je soms ongevraagd een antwoord
Niks is niks
Maar toch ook weer niet
Niks kan alles zijn
Geluk maar ook verdriet
Niks kan de stilte weergeven
Niks is nooit zomaar gekomen
Maar is wel het enige
Want door niemand kan worden afgenomen