Vragen razen door mijn hoofd
maar geen antwoord te bespeuren
gevoelens kolken in mijn maag
ik word er doodzien van
gedachten rijzen in mij op
ik kan ze niet onderdrukken
geen tablet of medicijn
kan deze pijn verhelpen
want wat ik zeg is wat ik voel
is wat ik nooit ooit wilde
en wat je zei
en wat je deed
is waarom ik nu huil