Steeds was je er voor mij
als het even wat minder ging.
Vaak was jij degene die ik omarmde
wanneer mijn hart een slagveld was.
Maar ik zeg je vaarwel.
Vaarwel lieve teddybeer,
je moet me niet meer troosten nu
want het slagveld is verdwenen
en liefde is verschenen.