mijn liefde voor jou is onbeschrijfbaar
dat zal altijd zo blijven waar je ook bent.
die liefde heb ik je altijd gegeven,
zolang jij mij al kent.
alleen nu ben je weg,
voor eeuwig voor altijd.
ik kan het je vergeven,
want ik weet hoeveel je hebt gelijd.
ik zal je altijd missen,
maar je zal altijd bij mij zijn.
xxx