Je vader kwijt..
Iemand verliezen,
Dat doet altijd pijn,
Hij kon niet eens zelf kiezen,
Maar toch zal hij altijd bij je zijn..
Geef niet op, al is het zwaar,
Denk aan hem, want hij is er nog altijd,
Jullie zijn er nog steeds voor elkaar,
En je moet voortgaan in de strijd.
Hij waakt nu over je gezin,
Zodat jullie kunnen verdergaan,
Dit is een nieuw begin,
Waar ook je vader zal staan..
Dus huil niet,
Sluit je ogen en voel hem om je heen,
Het weegt zwaar, dit verdriet,
Maar weet wel, je bent niet alleen..
(dit is opgedragen aan eric van damme, papa van nathalie van damme, die op 11-03-03 is overleden aan een hartaanval.. nathalie, veel sterkte, gij, u zus, u broer en u mama, en de rest van de familie.. xxxxxxxx ===> friends4ever meizz (k))