Dansende woorden
ontsproten in mijn ziel,
bespelen mijn zintuigen,
die onhoorbaar geluid voortbrengen,
een geluid op zoek naar een moeder,
zodat het kan ontstaan en groeien,
om zo muziek te worden
met zulde dansende woorden en zulk geluid
onstaan de liedjes