zij is de mooiste de liefste
zij is de zomer de lente zij
is de parel in de oester zij
is de haven waar ik aanmeer
zij is de voorbode van een
nieuw seizoen zij is de lende
zij is de passie in de bloem
zij is een boeket van rozen
zij is een waardevolle diamant
zij is de kern van alle leven
zij is de liefste de mooiste
ik aanbid haar de lentegodin
maar moet nog even wachten tot
de zomer dan gaan wij liefhebben
onder die koperen ploert de zon