Je zit zo vol verdriet
Het is aan je gezicht af te lezen
Ik vraag me af hoe jij het leven ziet
Ik wil weten wat de oorzaak van jouw verdriet zou wezen
Waar komt al dat verdriet toch vandaan?
Wanneer besluit het eens om weg te gaan?
Ik wil je graag helpen maar hoe?
Zeg me wat ik moet doen of zeggen
Vanbinnen ben je vreselijk moe
Ik zal me erbij neerleggen
Dat ik niks kan doen of zeggen
Wel wil ik dat je weet
Dat ik jou echt niet vergeet
Ik zal proberen je een beetje te steunen
En niet zo veel op je te leunen
Ik doe mijn best er voor je te zijn
Ik vind je zo sterk, jou krijgen ze niet klein!