Sterren aan de hemel geef me eens het antwoord waarom ik op aarde kwam.
Soms is mens vol zorgen en emoties,verdwaald van zijn eigen ik.Alles kan je leren,alles wil je weten.
Maar wat is nu werkelijk de reden,van mijn bestaan.
Als je om je geen kijkt zie je alleen ilussies en schijn.
Is dit de enige reden hier te zijn.
Waar is het fijne het stille in ons bestaan.
Waarom voel je u een vreemde eend in de bijt.
Alleen omdat je in liefde met alles wilt leven.
Het leven is soms te hard voor een emotioneel mens.
Zo nu sterren aan de hemel zend het antwoord op een blad van licht.