Even een arm om me heen
Iemand die zegt "Meisje, ik laat je niet alleen"
Woorden en handelingen doen zo'n pijn
Gewoon begrepen worden
Iemand die eventjes alles van
me overneemt, alle zorgen
Maar mensen komen
en gaan
Ook diegene die je troostten
Je verstonden
in al je kleine pijntjes en zorgen
Allemaal makkelijk om tegen
iemand te zeggen
Maar moeilijk om zelf
te ondervinden...
~14/03/2003~