Oh mijn mooie lieve zee
mysterie aller tijden
niemand kent noch begrijpt je
toch word je door iedereen bemind
wat is toch jouw geheim
je bruisen,je golven,je getijden
wie zal het zeggen
jij niet,jij praat enkel met de maan
jij,mijn voeten strelend,fluisterend met de maan
hier nu 's nachts ken ik jouw geheim
jouw geheim is God