tijd brengt raad
De tijd gunt me alles
en opent perspectieven
maar ik gun de tijd niets
en dreig je daarom te verliezen
ik droom de hele tijd van jou,
en hoop dat jij ook aan mij denkt
dat je gelukkig bent
en er ons een blijde toekomst wenkt
maar ik voel me zo verdomd éénzaam
telkens als ik van je afscheid nemen moet
toch hoop ik nog lang van ons samenzijn te mogen genieten
dan komt het in de toekomst wel goed