Het leven is hard
En bestaat voor een groot deel uit smart
Smart die je met me mag delen
Wat een ander denkt kan mij niet schelen
Maar wat je ook beslist
Naar welke gevoelens je ook gist.
Je komt er zeker uit
Over een poosje zing je weer luid.
Als je ergens mee zit dan moet je het niet zo laten
Maar kun je altijd met me praten.
Ik gun je alles maar wat je verdient
Ik ben Fedor je goede vriend