Zelfs de mooiste zonnestraal
In al zijn pracht
Brengt een schaduw teweeg
Ik verwacht niet dat je altijd lacht
Ook al sta ik een keertje in de schaduw van je lach
Ik voel nog steeds de warmte van je hart
Kom in mijn armen
Heel dichtbij
Ik wandel met je mee
Door het stukje donker in de dag