een regenboog voor jou
omdat ik van je hou
alle kleuren één voor één
als een regenboog zijn ze één.
rood is de liefde,
voor jou men liefste.
het mooiste land is orange,
en dat is spanje.
geel van de zon en de bij,
dan ben ik blij.
groen is de hoop
want de liefde voor mij is onze hoop.
blauw
want ik ben altijd trouw.
paars is verdriet
want als je mij hart breekt
heb ik verdriet.
dit gedicht is van isolde , ik heb het gekregen van haar en heb het voor haar geplaatst op het internet omdat ik het zo mooi vond en omdat het speciaal bij ons past, en het gevoel dat er bij zit is wederzijts
groetekes