De blauwe lucht,
De mooie zon.
De stralen in je gezicht,
Daar op het balkon.
Zo schoon en mooi,
Als jij daar staat.
Je hebt me leren geloven,
Dat je nooit weg gaat.
Je zou alles voor me doen,
En alles willen geven.
Je zal bij me blijven,
Tot het eind van me leven.
Ik voel je warmte,
Je bent zo zacht.
Ik voel de liefde,
Als je naar me lacht.
Ik ga nu slapen,
Droom verder over jouw.
En zeg ik tegen mezelf,
Zie je gauw.