een samensmelting van jou en mij,
alleen datgeen maakt me blij.
het duurt zo lang het wil maar niet,
en dat doet mijn vertrouwen veel verdriet.
ze zeggen pieker er niet over,
het komt heus wel zover.
maar dat is makkelijker gezegt als gedaan,
ik wou dat hun in mijn schoenen zouden staan.
maar nee hun kennen niet dit verdriet,
iets mooier dan een leven geven bestaat toch niet!!!
de tijd tikt door dag en nacht,
ik hoop dat ik snel kan zeggen dat
ik je verwacht.