Iedereen,
die al heeft gekust in de regen,
weet wat ik bedoel.
Weet wat ik voel,
als ik verlang naar dat zoete gevoel,
van samen,
zo één zijn.
Iedereen die graag zijn dromen zou zien uitkomen,
weet wat ik bedoel.
Weet wat ik voel,
als ik zo denk aan jou,
droom van ons,
wij tweetjes,
zo samen,
alleen,
maar één.
Iedereen,
die al eens vlinders voelde fladderen,
weet wat ik bedoel.
Weet wat ik voel,
als ik in die kijkers van jou,
de oceaan kan zien.
Waar ik in verdrink,
als een schipje,
dat de richting,
helemaal uit het oog is verloren.
Iedereen weet wat ik bedoel,
hoe ik verlang naar dit zoete gevoel,
van wij samen,
alleen,
maar één,
zo zalig,
jij en ik.
Fury