tussen haat en liefde zit een hele dunne draad,
en de mensen om me weten niet waarover het gaat.
je zal haar willen pakken steken en scheuren,
maar weet dat je dan zult treuren.
ik wou dat die draad er niet was,
en tussen haat en liefde een grote pas.
dan was het veel makkelijker voor allemaal,
als we voor die keus kwamen te staan.
want weetje je kan pas iemand haten,
als je van die persoon houd.
anders kon ik haar verlaten,
dan had ik aan iedereen het bout.
maar liefde en haat zijn een,
ik kan niet met je maar ook
niet alleen.