Use me Physically
Use me emotionally
Use me mentally
Until I'm all used up.
Eventually,
my batteries will run out
I will break down
But you won't be there.
I've been useful
Atleast while I lasted
I've expired
So please dispose of me.
I'll never blame you
Why would I?
How could I?
I'm just an object!