Steeds weer heb ik pijn
in mijn hoofd en mijn hart
ben ik te pessimistisch
en zie ik alles te zwart?
Gevoelens zijn soms te fel
daarom doet het zo zeer
maar moeilijk uit te schakelen
ik wil soms meer en meer!
De zon zal wel terug stralen
als de regen in mijn hart verdwijnt
ik blijf erin geloven
dat je ooit in mijn leven verschijnt!
Nu ben je nog zeer ver weg
en je doet met je leven wat je wil
ik zal mijn plan wel trekken
het maakt geen enkel verschil!
Je kent mijn jaloezie
en die is niet gespeeld
ik heb het er zo lastig mee
als je een ander streelt!
De aarde stopt niet met draaien
alles gaat gewoon zijn gang
blijf gewoon aan me denken
zoals ik doe,al zeer lang!!