Ik hou van jou
Elke stap die ik maak
Is er niet altijd één vooruit
Elk voorstel wat ik doe
Is niet altijd een wijs besluit
Alle geheimen die wij delen
Zijn stuk voor stuk van ons twee
Het zijn er zo velen
En niemand deelt ze met ons mee
Het is iets tussen twee mensen
Maar wat ik je zeggen wou
Er valt zoveel te wensen
Maar ik wil alleen maar jou
Ik kan het niet meer kwijt
Ben alles soms zo vreselijk zat
Maar toch heb ik geen spijt
Want ik hou van jou, mijn lieve schat