er waren goede tijden,er waren slechte tijden.
ik was gevallen,hard op m'n gezicht.
maar verkies nu, om niet meer te lijden.
omdat ik me nu naar binnen richt.
wat ik daar vond ,was zooooooo mooi.
liefde,rust,vreugde en gevoel.
ben geen gevagene meer van m'n eigen kooi.
en iedere dag leer en vind ik nog een heleboel.
bij mij geen muren meer om mijn hart.
liefde is voor de rest van de reis mijn copiloot.
het is de uitdaging van het leven ,wat ik nu tart.
ik wil niet meer nemen, ik wil geven tot aan mijn dood.