Als een geurverfrisser
bracht ik kleur in je leven
ook al duurde het niet eeuwig
al was het maar voor even
Toch verfriste ik je hart
gaf ik nieuwe wegen vrij
en nu ik opgebruikt ben
is alles dat je nog kwijt moest mij
Nu ben ik weggeworpen
op en gebruikt
niet naar omgekeken
zit ik hier, misbruikt
Egoïsme, een lege ziel
wat was het waarvoor ik viel
geen enkel dankwoord als afscheid
god, wat ben je infantiel...
17-3