Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
my inside 'me'
my inside 'me'
I dream that someone might
open my eyes wide with delight
so I could enjoy with pride
of my inside jewel bright
It’ s not a right
for which I have to fight
but something I have to find
so I could turn my senses into the light
It’s running through my mind
I need someone that is always standing at my side
I need someone who can decide
what I really feel inside
Because my outside ‘me’ isn’t real
my inside ‘me’ can’t heal
the suffering for which i have to kneel
and the sorrows I can't reveal
I feel an emptiness inside of me
a feeling that isn’t supposed to be
But one day I will find a key
that will open the lock of my rough sea
That my life would be fine
is the greatest dream of mine
Reacties op dit gedicht
Socrates vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
tim balthazar
:
Dinsdag, maart 18, 2003 22:54
speciaal
groetjes
Over dit gedicht
Auteur:
Socrates
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
18 maart 2003
Thema's:
[Leven]
[Liefde]
[IK]