Pffffff KL*TE LEVEN...
ik kan het niet aan allemaal,
ik heb dr ook helemaal geen zin meer in,
het heeft toch allemaal geen zin,
ik wil het op geven,
het hele leven,
ik kan niet meer,
alles doet zeer,
ik kan gewoon niet meer!!!
Er zijn geen oplossingen meer...
ik geloof er niet meer in..
maar ik vecht door ook al kan ik niet meer,
want ik heb nog 3lieve kids die niet zonder mij kunnen..
dus ik heb niks te willen..ik kies niet voor mezelf,
maar ik kan het nu eigenlijk niet meer aan..
ik heb zo iets laat mij maar gaan..
ik ben het niet waard om op deze wereld te zijn
en het doet mij alleen maar pijn!