Wat is een vogel als ie nie kan vliegen?
Een mens zonder zen benen.
Wat is een kind dat niet kan liegen?
De waarheid vertellen zonder het te menen.
Er zijn zoveel vragen.
Maar geen antwoorden.
Soms heb je van die dagen,
om die vragen te verwoorden.
We leven op een mysterieuse bol.
Dat weten we nu al.
alles loopt dol,
met in het midden een eindeloos dal.
De mens was ontstaan,
we bouwden steden,
huis en een laan.
Maar hebben er voor geleden.
We vragen ons af,
wat er verder is.
Maar daar stap ik nu vanaf.
Een beetje mysterie is niet mis.