Als ik je zie
verdwijn ik het liefste,
onopgemerkt door de grond.
Waarom? Ik zou niet weten hoe het komt.
Ik ben gewoon verliefd,
maar wil het eigenlijk niet.
Bang voor de gevolgen,
gevolgen dat iedereen het ziet.
Er hangt wel spanning tussen ons,
en veel mensen maken opmerkingen.
"is hij niet wat voor jou"
en meer van zulke dingen.
Het liefste zeg ik ja,
maar als je niet verliefd bent op mij
........ wat moet ik dan nog.
Dus als ik je zie
verdwijn ik het liefst
onopgemerkt door de grond,
om het niet te laten merken.
Ik durf je het toch niet te zeggen
dus blijven de woorden altijd opgesloten
opgesloten in mijn mond.