Denk na over leven en dood,
De dood is zo benauwd en grauw,
Het leven is zo kleurig en geurig.
Maar niet voor jou.
Jij ziet de dood als verlossing.
Ongelijk kan ik je niet geven,
In zo een toestand te moeten leven,
Toch zal je moeten blijven volhouden.
En zeker voor mij,Het MOET gewoon.
Met mij kom je er niet zo makkelijk van af.
Want weet als jij sterft
dat er een zal volgen.