Lentewensje
Vandaag 21 maart 2003 is de lente begonnen
Dat heb ik niet zelf, maar iemand anders verzonnen.
We hebben al mogen proeven van de eerste zonnestralen
de laatste vlokjes sneeuw zijn nu stilaan aant verdwalen,
en bloempjes in de wei, maakt de bijtjes ook weer blij.
ik wensje een bloempje dat bloesemt en bloeit
en ik wensje een boompje dat steeds groter groeit
ik wensje veel vreugde en vleugjes geluk
dan kan deze lente alvast nietmeer stuk
met dit vrolijk gefluit wens ik jullie tot besluit
Gods zegen... niet enkel voor de lente
maar wel voor je hele leven.
Ilse
(en ik)