Voel me zo verstrooid
heel mijn leven weer door elkaar gegooid
Weet niet meer wat voor en achter is
en dat allemaal omdat ik ons zo mis
***
Was het maar weer als een week geleden
toen je nog niet door onzekerheid in je vingers was gesneden
Was het nog maar als in het begin
wat hebben die zorgen allemaal voor zin
***
Voel me zo verloren
alsof ik moet klimmen tegen een veels te hoge toren
Weet niet meer wat ik moet denken of voelen
of onze relatie nu op het punt staat van afkoelen
***
Was het maar weer als een week geleden
toen we nog al die leuke dingen deden
Was het nog allemaal maar zoals in het begin
toen er nog meer plus was dan min