Dwalend door een bos zonder bomen
Zoek ik naar jou
Zwemmend zonder water
Ik loop zonder te bewegen
In mijn gedachten ben ik al bij jou
Ik voel je zonder je aan te raken
En ik zie je,
Zonder te kijken
Want je leeft hier in mijn gedachten
Daar zoek ik je op
Wanneer ik je niet kan vinden
Heb ik je al gevonden