9 April dat is de dag voor me vriend en mij,
dan hebben wij 1 jaar en hij is zo'n kei!
Al zijn wij nie goed begonnen zoals het hoort,
maar niet dat iemand of wij daar zich aan stoort...
Ik voel me bij hem altyd zo veilig en fijn,
daarom wil ik ook altyd bij hem zijn.
Voor mij is hij de ware voor altyd,
diep in me hart weet ik dat ik dat ok voor hem ben.
Ik zou nie weten wat ik zonder hem moet,
alles wat wij doen is wel goed.
Wij zullen een goeie toekomst te gemoet krijgen,
en dat wens ik iedereen.
lieve schat ik wilde ff zegge dat ik heeel veel va je hou, en ik blijf je voor altyd TROUW!!
LOVE YA , XXX
YA GIRL.