Het gevoel dat ik me constant
moet bewijzen
Ik niet weet waar het strand
als ik mijn gevoel voor jou niet de hemel in zou prijzen
****
Maar ben best afgeknapt
op je gemeenheid
Dat na al mijn uitleg, jij nog niet snapt
waar jouw onzekerheid ons naar toe leidt
****
Naar het einde, naar de afgrond
na deze weken van intens geluk
Na weken waarbij onze fundering al bijna bestond
maak jij dat in 1 klap weer stuk
****
Het gevoel dat ik moet rennen
moet vechten, zonder dat ik ooit kan winnen
Het gevoel dat jij niet kunt erkennen
wat ik ook doe, wat ik ook zeg…..je komt niet tot bezinnen
****