Was zo kwaad
ik was werkelijk in alle state
Je kent met je uitspraken totaal geen maat
je hebt het gewoon echt niet in de gaten
****
Heel mijn leven op zijn kop
heel mijn leven in jou handen
En toch bind je om mijn nek een strop
nog even en mijn kracht zal opgeven, zal stranden
****
Was zo boos
ik kon je wel schoppen en slaan
Jou beschuldigende woorden, als een hevige windhoos
en dat terwijl ik je niks heb aangedaan
****
Heel mijn leven aan jou gegeven
al mijn liefde alleen voor jou
Maar ik kan niet met jou leven
als jij niet beseft dat ik van je hou
****