Als je bij mij op de bank zit
jij ruwe bolster, blanke pit
En ik zie je tranen stromen
er is zoveel over je heen gekomen
****
Loop niet weg, ook al ben je bang
bang om weer te voelen
Zet wat door, het duurt niet meer lang
voordat je hart zal afkoelen
****
Als je praat over wat je allemaal is gebeurt
waardoor jou hart is verscheurd
Hou me dan maar stevig vast
en gooi al je frustraties maar uit de kast
****
Loop niet weg, ook al ben je bang
het duurt niet meer lang…niet meer lang
****
Ik zal je helpen
De wonden verzorgen
Tot ze zijn genezen