Ik zou uren kunnen schrijven
over hoe graag ik wil dat je zal blijven
Maar wie ben ik om je die zekerheid te geven
je bent zelf de baas over jou gevoelens in jou leven
Ik zou uren met je kunnen praten
over hoe je bepaalde gevoelens niet toe hoeft te laten
Maar wie ben ik om je daar advies over te geven
terwijl er in jou hoofd juist die gevoelens zweven
Ik kan alleen maar zeggen wat ik voel
en wat ik met de dingen die ik zeg of doe bedoel
Ik kan alleen maar zeggen hoezeer ik met jou samen wil leven
en hoeveel liefde ik je wil en zou kunnen geven
Ik kan alleen maar mezelf blijven
en af en toe eens z’on gedichtje voor je schrijven
Ik kan alleen maar hopen dat je niet opgeeft
omdat er nog zoveel verleden aan je vastkleeft
Ik kan alleen maar wachten
alleen maar proberen je pijn te verzachten
Wat in mijn macht ligt zal ik delen
hopend dat je hart vroeg of laat zal helen