Deze grens is van niemand.
Elke wens is van iemand.
Verschillen zijn woorden
en talen die vreemd klinken
en bij elkaar
horen waar we zijn wat
mensen verbinden
en niet meer in grenzen
laat geloven.
Want mensen geloven wat ze
willen bereiken
en niet achter grenzen
laten verdwijnen.