Gedachten aan jou...
Gedachten aan jou
Ik weet dat ik van je hou
Ik weet dat het niet kan
Maar ben zoveel van plan
De gedachten...
Aan jou en mij samen
Passievol..
De liefde bedrijven
En het dan later beschrijven
In een gedicht
Jou liefde maakt me gek...
Gek van verlangen
Hoe lang kan ik dit nog volhouden?
Hoelang gaat dit nog goed?
Jij weet alles,
Jij weet wat het met me doet...
Ik denk,
Dat je het al raad
Ik weet,
Dat het zo niet langer gaat
Ik zal jou mijn liefde geven
Jij bent een groot deel van mijn leven
Ik kan het niet meer ontkennen
Ik wil je heerlijk verwennen...
05/02/2001