In mijn hemel
staan alle muren vol grafitti
in woorden die gehelen vormen
waarvan mensen beschaamd het hoofd afwenden
en verderhaasten
hun stress voor zich uitdragend
In mijn hemel ben je
high
of dood
Overdag loop je er gebukt
onder je angst voor de
dag van morgen
en 's nachts slaapt er niemand
de straten weergalmen van de house
In mijn hemel
spreekt niemand een taal
chaos is overal
crack en LSD zijn handelswaar
Achter elke hoek
loert een sluipmoordenaar
In mijn hemel
sterf je op je 25
aan een overdosis coke
of ben je één van de duizend
dagelijkse verkeersdoden
Welkom in mijn doolhof!
pijn is je reisgezel
angst en haat het reglement
In mijn hemel
ben ik koningin
ze noemen met Niemand
Niets is mijn koninkrijk
Doe wat je wilt en
vergeet de rest
Ook jij bent
in mijn hemel
je bent een tuin vol stilte
waar alleen ik
binnenmag
terwijl mijn hemel zich buiten
met één atoombom
opblaast