Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Laat lopen
Het was al laat
Eigenlijk te laat
Toen ik jou zag lopen
Je liep met forse zachte passen
Naar jou thuis die niet de mijne was
Nog nooit zo jaloers geweest
Op voetstappen die op weg waren
Ik wilde nog iets naar je roepen
Maar de woorden konden mijn mond niet vinden
Je verdween in de stilte van de donkere nacht
Ik voelde opeens hoe koud het was
Wilde nog nooit zo graag bij je zijn
Dicht tegen je aan de warmte voelen
Het was al laat
Eigenlijk te laat
Reacties op dit gedicht
klara165 vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
[zwarte engel]
:
Zaterdag, juli 14, 2007 18:23
mooi ja!
Sopor
:
Woensdag, juni 28, 2006 11:53
Mooooooooooooooooi
Over dit gedicht
Auteur:
klara165
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
24 maart 2003
Thema's:
[Liefde]
[Jaloezie]
[Eenzaamheid]