Zo sterk als mijn whisky nu zal smaken
zo hard heb jij me dit weekend weten te raken
Ik wil alleen maar slapen, niks meer horen
telefoon erlangs, zodat jij me niet kan storen
****
Een slok, bitter en zwaar
gevoelens in mijn lijf…waren nog nooit zo waar
Rotzooi heeft jou gemaakt tot wat je nu bent
gemaakt tot iemand die zichzelf niet kent….
en die daarom nog steeds voor zichzelf wegrent
****
Bidden en smeken
Vallen en opstaan
Ik hoor het wel ……als je klaar bent om er voor te gaan
****