Dope,
Lekker roken, lekker roken
door die coke…zijn je hersens gaan overkoken
Te diep gegaan…te diep gegaan
en nu voelt de wereld te heftig om in te staan
Gevoelens zo diep verborgen
nooit gedacht aan de dag van morgen
Lekker roken ….lekker roken
door die coke…zijn je hersens gaan overkoken
Niet meer kunnen voelen
Niet meer kunnen delen
want het kon je toen allemaal geen reet schelen
Te diep gegaan….je kon soms niet eens op je benen staan
en nu kan je jezelf wel voor je kop slaan…
Niet meer weten
hoe je je goed kunt voelen zonder van die rotzooi te zweten
Zoveel woorden, zoveel loze kreten
de maatschappij die je het altijd hebt verweten
Al het goede in een hoek gesmeten
en hoe je moet leven en voelen ben je nu vergeten…
Lekker roken….lekker roken
Door de coke ….zijn je hersens gaan overkoken
Triest