Wees niet onbezorgd,
maar droomt na elke zorg.
Zorgen verdawlen in je dromen,
Dromen zijn iets heel specials
laat je zorgen nooit je dromen
overwinnen, wees sterk en droomt
maar lekker door, dit is wat we nodig hebben
zonder dromen overleef je niet
geen doel meer om na te streven,
Dus laat die zorgen na de dood
en Neem de dromen voor het leven
dit is het doel om na te sterven.