ik zweefde tot gisteren.
ik kwam met beide voete op de grond,
zakte weg in de diepste diepten van de menselijke wereld,
en kwam terecht waar enkel de dood nog kwam,
op zoek naar verloren zielen.
enkel lava vuur en woede
jaloesie en verderf in het hellegat
een moord is snel gebeurt
en een open raam is ook heel aanlokkelijk
alsof satan zelf een lokroep uit
een vluchtige blik van haar ogen,
ik zweefde
tot gisteren.