Niemand die nu nog
Bij mij naar binnen kan
Extra beveiligingen
Aan mijn ramen gemonteerd
Mijn deur
Met een tafel geblokkeerd
Sirenes en lichten
in de tuin
Mijn ijzerscherpe hond
Bijt ze aan puin
Ik heb al te vaak
Onder inbraak geleden
Nu geen mogelijkheid meer
Om mijn stulp te betreden