elke minuut
Staar ik even
Naar mijn telefoon
Of deze nog over wil gaan
Elke minuut
blijf ik even staan
En denk ik aan A..
De confrontatie aangaan
Met mijzelf.
Elke minuut
Hoor ik zijn stem
Denk aan mij
Ik denk aan hem.
Hoor ik hem zeggen
Elke minuut
Zijn stem in mijn hoofd
Ik kan mijn werk niet meer volgen
En word bedolven
Aan de gedachten aan jou
Elke minuut
Hoop ik op een seintje
En tikken de dagen weg
Zo snel als een treintje
Zonder een teken
Een teken van leven
Elke minuut
hoor ik je zeggen
'voor altijd blijf ik bij jou'
'De rest van mijn leven zweer ik je mijn trouw'
mis ik je steeds meer...
maar snel... snel zie ik je weer.
liefs, esther